Lämpöpumput Tampereelta Länsi-Pirkanmaalle

Maalämpö-, ilmalämpö- ja vesi-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot merkkiin katsomatta

LVI Lokitek asentaa ja huoltaa kaikenmerkkiset maalämpöpumput, ilmalämpöpumput sekä vesi-ilmalämpöpumput Hämeenkyrön ja Länsi-Pirkanmaan alueella. Maalämpö-, ilmalämpö- ja vesi-ilmalämpöpumput ovat suosittuja lämmitysvalintoja uusiin ja vanhoihin taloihin sekä omakoti- että muihin kiinteistöihin. Lisäksi ne ovat ekologisia, energiatehokkaita ja pienentävät lämmityskustannuksia. Pumppujen toiminta perustuu maalämmön ja ilman hyödyntämiseen lämpöenergian tuotannossa. Kerromme mielellämme lisää, joten ota toki yhteyttä!

Maalämpö-, ilmalämpö- ja vesi-ilmalämpöpumput on hyvä huollattaa säännöllisesti

Näin varmistetaan niiden optimaalinen käyttöikä ja häiriötön toiminta. Meiltä voit tilata vuosihuollot sekä muut huoltotyöt, mikäli pumpussa ilmenee ongelmia. Opastamme myös pumppujen oikeaoppisessa käytössä.

Maalämpö-, ilmalämpö- ja vesi-ilmalämpöpumppujen lisäksi asennamme lattialämmitykset. Pyrimme löytämään aina parhaan lämmitysratkaisun tai muun vastauksen asiakkaan LVI-tarpeisiin. Hyviin tuloksiin päästään hyvällä työllä, jota tarjoamme yli 10 vuoden kokemuksella! Liikumme laajasti Hämeenkyröstä Tampereen tienoille. Pyydä tarjous!

Päivystävä putkimies,
soita 040 821 7753

lämpöpumput

  • Yrittäjät jäsenyritys

  • ahlsell
  • dahl
  • LVI-Gates